Streppel hoopt op Schaars tegen Sparta, waar Breuer door wil

3 april 2017, 17:02

2017 is nog niet het jaar van sc Heerenveen. De elf competitiewedstrijden leverden pas acht punten op voor de Friezen. Dit komt mogelijk ook door de absentie van Stijn Schaars, die al sinds december uit de roulatie is. Jurgen Streppel hoopt dinsdag thuis tegen Sparta weer over zijn aanvoerder te kunnen beschikken.

"We bekijken haast per dag hoe het met Stijn gaat", vertelt de trainer op de persconferentie. "En als we op kunstgras moeten trainen omdat we de volgende wedstrijd op die ondergrond spelen dan heeft het geen zin om risico met hem te nemen. Dat was het geval tegen Excelsior en Heracles. Dinsdag spelen we gelukkig thuis tegen Sparta."

Bij de tegenstander gaat het ook over de aanvoerder, maar dan juist over zijn toekomst. De 36-jarige Michel Breuer wil zijn contract namelijk graag verlengen. "We zullen er als het goed is wel snel uitkomen", zo vertelt hij tegenover RTV Rijnmond

Naar eigen zeggen merkt hij het ouder worden nog niet echt. "Het voelt eigenlijk op dit moment niet veel minder als voorgaande seizoenen wat betreft herstel. Dan ben je er voor jezelf snel uit, omdat je ook nog graag wilt blijven spelen", aldus Breuer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen