NEC lijkt ervaren klankbord naast Hyballa te zetten

10 april 2017, 10:15

NEC is na de 29ste speelronde van de Eredivisie op de zestiende plaats terechtgekomen. Hoewel de eredivisionist uit Nijmegen vasthoudt aan coach Peter Hyballa, lijkt het na het 1-5 verlies tegen Ajax een ervaren klankbord voor de Duitse oefenmeester aan te stellen. Dat hebben meerdere bronnen namelijk bevestigd tegenover De Gelderlander.

NEC lijkt het in de strijd tegen degradatie noodzakelijk te achten dat er een ervaren pion bij komt. Hyballa blijft de eindverantwoordelijke en de hoogste man in de hiërarchie, maar wordt bijgestaan door een ervaren trainer. Vorig seizoen gebeurde iets dergelijks bij Feyenoord, waar trainer Giovanni van Brockhorst toen de gelouterde Dick Advocaat aan zijn zijde kreeg. Maandag lijken de plannen van NEC concreter te worden gemaakt.

De Nijmegenaren staan weliswaar zestiende, maar hebben evenveel punten als nummer veertien Excelsior en nummer vijftien Sparta. Hyballa en de zijnen nemen het in de laatste fase van het seizoen nog op tegen FC Twente (uit), Excelsior (thuis), AZ (thuis) en sc Heerenveen (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen