Bosz waakt: "Kunnen niet lekker achterover gaan leunen"

9 mei 2017, 16:39

Voor Ajax staat donderdag het belangrijke duel met Olympique Lyon op het programma. In Frankrijk moeten de Amsterdammers een 4-1 voorsprong zien te verdedigen. Volgens Peter Bosz een prima uitgangspositie, maar dat betekent niet dat het al gedaan is.

"Natuurlijk is dit comfortabel. Maar niet zo comfortabel dat we eens even lekker achterover kunnen leunen en denken dat we er al zijn", begint Bosz in gesprek met Ajax TV. "Degene die dat denkt neem ik niet eens mee naar Lyon, want die snapt er helemaal niks van. We hebben in het eerste kwartier van de wedstrijd in de ArenA kunnen zien dat Lyon een uitstekende ploeg is. En tel daarbij op dat Alexandre Lacazette en Corentin Tolisso weer volledig fit zijn. We kunnen onze borst vast natmaken."

De 4-1 zege werd na afloop gevierd alsof Ajax de finale al bereik had en dat begrijpt Bosz ook wel. "Eigenlijk gaf niemand ons kans tegen Lyon. Het was de zwaarst mogelijke loting. En als je dan met 4-1 wint en ook nog de manier waarop", legt hij uit. De trainer verwacht niet dat iemand in zijn selectie luchtig denkt over de return. "We mogen het niet meer weggeven, maar we spelen tegen een heel goede ploeg. In Europa is uit of thuis een enorm groot verschil. We gaan er in ieder geval alles aan doen om de finale te halen", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen