Martins Indi bevestigt: "Ga in zomer terug naar Porto"

29 mei 2017, 21:30

Bruno Martins Indi keert komende zomer definitief terug naar FC Porto. De Portugese topclub verhuurde de Nederlandse verdediger dit seizoen aan Stoke City. Het leek erop dat Martins Indi een permanente transfer naar de Engelse club zou maken, maar een bevestiging daarvan kwam er niet.

Martins Indi kent de geruchten dat hij bij Stoke City zou blijven. "Maar ik ga terug naar FC Porto. Daar ga ik keihard mijn best doen", zegt de Oranje-international tegen FOX Sports. "Het is zeker dat ik terug moet naar Porto. Voor de rest is er niets gezegd. Of het zeker is dat ik niet bij Stoke City blijf? Dat weet je nooit natuurlijk, business is business."

Porto nam Martins Indi in de zomer van 2014 voor 7,7 miljoen euro over van Feyenoord. In zijn eerste twee jaar in Portugal was de verdediger regelmatig basisspeler, maar deze jaargang mocht hij tijdelijk vertrekken uit het Estádio Do Dragão. Martins Indi stapte op huurbasis over naar Stoke City, waar hij in 35 van de 38 Premier League-wedstrijden een basisplaats had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen