Excelsior-voorzitter Albert de Jong legt functie neer

7 juni 2017, 15:39

Albert de Jong is niet langer de voorzitter van Excelsior. Op de clubwebsite van de Rotterdammers laat hij weten dat het voorzitterschap niet langer te combineren valt met zijn gezinsleven en zijn eigen bedrijf. Hij stopt dan ook per 1 augustus met zijn functie.

"Voor velen zal deze beslissing onverwacht komen, maar dit speelt al een tijd. De manier waarop ik mijn functie als voorzitter wil vervullen, mag niet ten koste gaan van mijn dierbaren", legt De Jong uit op de clubwebsite. "Excelsior heeft mij de afgelopen jaren heel veel tijd gekost en dat heeft zijn invloed gehad op mijn gezin, familie en bedrijf. Daarom heb ik nu besloten om mijn gezin voorrang te geven."

De Jong begon in 2012 als voorzitter van Excelsior. "Ik wil de functie van voorzitter met totale toewijding vervullen en het liefst overal bij zijn. Ik ben veeleisend voor mezelf en voor anderen, dus als ik niet meer kan leveren wat ik vind dat verwacht mag worden van een voorzitter, dan moet ik stoppen", zegt De Jong, die blij is me wat er de afgelopen jaren is bereikt. "Om onze eerste doelstelling – vaker wel dan niet in de Eredivisie spelen – werden we vijf jaar geleden nog uitgelachen. Nu is de doelstelling om een vaste waarde in de Eredivisie te zijn heel reëel geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen