FC Twente presenteert meteen opvolger voor Klich

23 juni 2017, 11:54

Mateusz Klich is amper weg, of FC Twente heeft al een vervanger voor de vertrokken middenvelder verwelkomd. Haris Vuckic maakt de overstap naar De Grolsch Veste, zo hebben de Tukkers officieel aangekondigd. De 24-jarige Sloveen, die afgelopen seizoen al eens meetrainde, komt over van Newcastle United.

Vuckic tekent voor drie seizoenen bij Twente. "Het is mooi dat ik deze stap naar FC Twente heb gemaakt. In maart heb ik al enkele dagen met de ploeg kunnen trainen en een oefenwedstrijd gespeeld. In die dagen voelde alles bij deze club goed en ik ben dan ook blij dat ik voor FC Twente ga spelen. Voor mij is deze transfer ook een nieuwe stap in mijn carrière. Ik ben nog jong, maar wel een speler die bij clubs als Newcastle United en Rangers goede ervaringen heeft opgedaan. Ik kijk er naar uit om mij te laten zien in het nieuwe seizoen", zegt de aanwinst op de clubwebsite.

Als speler van het Sloveense NK Domzale werd Vuckic in 2009 opgepikt door Newcastle United. Van een echte doorbraak kwam het nooit op St. James' Park. Na uitleenbeurten bij Cardiff City, Rotherham United, Rangers FC, Wigan Athletic en Bradford City stapt de middenvelder dus over naar Twente. Hij heeft tot dusver 139 wedstrijden (35 goals) in de benen en is enkelvoudig international van Slovenië.

"Haris heeft afgelopen seizoen meerdere keren meegetraind met de selectie en ook meegespeeld in het oefenduel tegen Lokeren", zegt technisch directeur Jan van Halst op de Twente-site over de versterking. "We hebben een goede indruk van hem gekregen. Haris is een aanvallende middenvelder met een individuele actie, een goede trap en scorend vermogen. We zijn blij dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen