FC Twente vindt in Takens nieuwe voorzitter van RvC

18 september 2017, 15:57

FC Twente heeft een nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen gevonden. René Takens is door het stichtingsbestuur van de club uit Enschede benoemd tot de opvolger van de vertrekkende Jan Schutrups. Per 1 oktober begint Takens aan zijn werkzaamheden in de Grolsch Veste.

Takens heeft uitgebreid gesproken met het stichtingsbestuur en de RvC-leden, zo geeft hij aan op de website van Twente. Hij weet dat er veel voor hem en de club te doen staat. "Het is duidelijk dat de club voor flinke uitdagingen staat. Er is nog veel werk te verzetten. Vorig jaar is de bestuursstructuur gewijzigd. De directie is daarin leidend. Jan van Halst en Erik Velderman gaan over de operatie en zijn de gezichten van de club. Als RvC houden wij toezicht op afstand en staan wij hen waar nodig bij met advies", aldus Takens.

Takens is een man met ervaring, die uit de regio komt. Hij heeft Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Twente en werkte vervolgens in de directie van de Svedex Bruynzeel Group, CSM en Accell Group. Bij laatstgenoemd bedrijf kondigde de nieuwe RvC-voorzitter van Twente in april van dit jaar zijn vertrek aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen