Eigen goals helpen Barcelona op weg tegen Girona

23 september 2017, 23:33

Barcelona is nog altijd foutloos in de Primera División. Op weg geholpen door twee eigen treffers werd zaterdagavond ook Girona opzij gezet door de ploeg van Ernest Valverde. In de Catalaanse derby werd het 0-3 voor de bezoekers uit de hoofdstad van de autonome regio.

De eerste kans was voor de goed startende thuisploeg via Douglas Luiz, maar hij vond Marc-André ter Stegen op zijn weg. Girona FC gaf alleraardigst partij aan Barcelona, maar moest toch al binnen twintig minuten de openingstreffer slikken. Kort nadat Lionel Messi met een vrije trap al dicht bij de openingstreffer was, werkte Aday Benítez een voorzet van Jordi Alba wel heel klungelig in eigen doel. Hij probeerde de bal weg te schieten, maar maaide er half langs, waardoor hij zijn eigen net vond. 

Ook de tweede Barcelona treffer was een eigen goal, al was hierin het aandeel van de spelers die mochten juichen een stuk groter. Aleix Vidal gaf met een fraai hakje voor, waarna Luis Suárez met zijn overstapje doelman Gorka Iraizoz zo verraste, dat de bal via diens lichaam binnenviel. Vervolgens scoorde Suárez wel zelf. Na een diepe bal van Sergi Roberto verschalkte hij Iraizoz in de korte hoek. Girona was tussendoor nog één keer gevaarlijk, maar de kopbal van Michael Olunga werd uitstekend gepakt door Ter Stegen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen