Bazoer optimistisch: "Trainer heeft vertrouwen in mij"

3 oktober 2017, 21:59

Voor Jairo Riedewald en Riechedly Bazoer is de interlandperiode met Jong Oranje een welkome onderbreking. Beide spelers moeten bij hun club namelijk genoegen nemen met een plek op de reservebank. Toch kijkt het duo met vertrouwen naar de toekomst.

Bazoer zag bij VfL Wolfsburg Andries Jonker ontslagen worden vanwege aanhoudend slechte resultaten. "Dat was wel een domper. Maar het is nu aan mijzelf, als ik gewoon een hoog niveau haal op de training dan ga ik vanzelf minuten maken. Ik heb ook met de nieuwe trainer gesproken en hij heeft vertrouwen in mij. Mensen vergeten soms dat ik nog maar twintig jaar ben. Maar ik heb al vrij veel ervaring in de Eredivisie en speel voor het Nederlands elftal. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen", aldus een optimistische Bazoer tegenover FOX Sports.

Riedewald zit bij Crystal Palace in een soortgelijke situatie. Hij zag trainer Frank de Boer al na een paar wedstrijden weggestuurd worden. "We hebben nog geen enkele wedstrijd in de Premier League gewonnen of een doelpunt gemaakt, maar ik voel wel dat er een stijgende lijn in zit. Als we ons eerste doelpunt maken dan verwacht ik dat het daarna makkelijker zal worden", houdt hij vertrouwen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen