De Roover alweer weg als lid RvC bij NAC Breda

12 november 2018, 23:20

Sepp De Roover stopt op eigen verzoek als lid van de Raad van Commissarissen bij NAC Breda. De oud-prof kampt met onvoorziende privéomstandigheden en acht zichzelf ook vanwege andere werkzaamheden niet in staat om zijn rol binnen de club goed te vervullen.

De Roover was pas sinds mei van dit jaar in dienst als lid van de RvC. Het was destijds een wens van de club om iemand met voetbalervaring binnen te halen. "Het is zeer spijtig dat ik mijn taken als commissaris moet neerleggen. Ik ben echter wel van mening dat je deze functie alleen maar kunt invullen als je dat vol overgave kunt doe", verklaart De Roover op de website van de Bredanaars. "Dan moet je eerlijk zijn naar jezelf, maar vooral ook naar de club. Deze club verdient een commissaris die zijn rol met alle zorg en aandacht kan verrichten, zeker in de huidige situatie."

De voorzitter van de RvC, Joost Gielen, noemt het vertrek van De Roover 'onverwacht', maar heeft begrip voor de situatie. Gielen kan weer op zoek naar een nieuwe commissaris met voetbalkennis. "Wij snappen echter dat zijn privékwestie op dit moment veel aandacht vergt en dit lastig te combineren is met zijn functie bij de RvC."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen