Nieuwe uitshirt Feyenoord uitgelekt: fans ergeren zich kapot aan één detail

27 april 2024, 10:50   Bijgewerkt: 27 april 2024, 12:54
Foto: © Imago

Het uitshirt van Feyenoord voor het nieuwe seizoen is zaterdagochtend uitgelekt. FootyHeadlines, dat eerder het thuisshirt van seizoen 2024/25 naar buiten bracht, toont foto’s van het nieuwe tenue van de Rotterdammers. Fans van de regerend landskampioen van de Eredivisie ergeren zich aan één detail van het shirt.

Feyenoord gaat z'n uitwedstrijden volgend seizoen spelen in het zwart. De club uit Rotterdam-Zuid heeft Castore als kledingsponsor en gaat voor het eerst spelen met MediaMarkt, de nieuwe hoofdsponsor, op de borst. De kraag is groen met wit, waarmee Feyenoord doelt op de iconische groen-witte vlag die staat voor Rotterdam.

Artikel gaat verder onder video

Fans van Feyenoord reageren over het algemeen positief op het nieuwe shirt, maar storen zich wel aan één detail. Het logo op de linkerborst is namelijk in het zwart-wit, net als de hoofdkleur van het shirt. Volgens supporters hoort het Feyenoord-logo ten alle tijden rood-wit te zijn, maar de shirtontwerpers lijken hier geen boodschap aan te hebben.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Slot richt zicht tot publiek, maar krijgt tegenvallende reactie: Bijlow grijpt vervolgens in

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte tijdens de huldiging naar aanleiding van de bekerwinst van de gelegenheid gebruik om Quilindschy Hartman een hart onder zijn riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Gewoon mooi shirt .

Kevin Hommeles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad prachtig shirt. Waar zaniken die Feyenoorders over, het UIT shirt. Hun thuis shirt wordt tenminste niet verkracht als bij mijn club (Ajax) waar de baan stopt en we decennialang (-1 jaar) met een smurf op onze borst lopen. Wat mij betreft gaan die creatievelingen van die geldbeluste kledingbedrijven helemaal los op het uitshirt maar van het thuis shirt blijf je af!

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dit is ook een verzameling van reacties op internet En geldt niet voor alle Feijenoorders . Dit shirt wordt gewoon weer veel verkocht

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Precies. Ik ga hem wel halen .

Sparta010
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze plaat staat ook op repeat want hoor elk jaar hetzelfde aan de andere kant vd maas. Vervolgens worden er weer miljoenen van verkocht. Begint op een hype actie te lijken en dit is gewoon een advertentie ipv een nieuwsbericht.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fc update wil clicks . Ga kijken op een willekeurige clubsite na dat een nieuw shirt bekend gemaakt wordt. Er zijn altijd bij elke club reacties als deze. Niks bijzonders

Klantenservice
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zeker een mooi shirt! Ik erger me niet perse aan de kleur van het logo, máár ik denk wel dat het rode van het logo echt heel erg mooi in het tenue had gepast.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Prachtig net als onze club. Die gaan we aankopen mmm

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen