‘Arsenal identificeert versterkingen en houdt Ajax-tweetal in de gaten’

9 mei 2024, 14:14
Foto: © Imago

Arsenal heeft Diant Ramaj en Jorrel Hato op de korrel, meldt The Standard. De koploper van Engeland is op zoek naar een nieuwe tweede doelman en een linksbenige verdediger en denkt dat de Ajacieden die rollen zouden kunnen vervullen.

Arsenal is op zoek naar een nieuwe reservedoelman aangezien Aaron Ramsdale ongelukkig is nadat hij dit seizoen zijn basisplaats verloor aan David Raya en mogelijk na dit seizoen vertrekt. Daarbij gaat de voorkeur uit naar een keeper die de homegrown-status geniet. De Premier League vereist namelijk een bepaald aantal spelers dat de jeugdopleiding in Engeland heeft doorlopen. Hier kijken the Gunners in eerste instantie of het mogelijk is om Wojciech Szczesny van Juventus terug te halen. Een andere optie is Jason Steele van Brighton.

Artikel gaat verder onder video

Hoe dan ook is Ramaj geen eerste keuze op het lijstje van de Londenaren. Hij zou wel aan het profiel van Arsenal voldoen, daar hij goed is met de bal aan de voet, maar er bestaat wel twijfel of de doelman de overstap zelf überhaupt ziet zitten. Ramaj is in Amsterdam namelijk zeker van een basisplaats en zal deze op 22-jarige leeftijd niet zomaar willen opgeven.

Achterin is Arsenal op zoek naar een linkspoot en hoopt de club zich met Hato te kunnen versterken. De verdediger tekende onlangs een nieuw contract bij Ajax en kan volgens het medium overtuigd worden om nog een jaar te blijven in Amsterdam om het jaar erna een stap hogerop te zetten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Pascal Kamperman kondigt groot Ajax-nieuws aan: 'Als ik de berichten mag geloven...'

Pascal Kamperman weet meer over de zoektocht van Ajax naar een nieuwe trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Beiden zijn onmisbaar maar niet onvervangbaar, er komen wel weer goede vervangers voor in de plaats. Bij een goed bod verkopen.

CG
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Om ze weg te halen zullen ze toch flink moeten betalen vanwege de langdurige contracten. Hato kan denkelijk véél méér dan 65 miljoen opleveren. Ook voor Ramaj moet flink betaald worden, na mijn mening minimaal 30 miljoen. Maar ach, de oliesjeik van Arsenal kan deze twee prijzen gemakkelijk betalen. Ook als Ajax bijwijze van spreken zeker 120 miljoen wil hebben !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen