NEC-coach Been niet boos op 'rode' Worm

31 augustus 2008, 09:45

Rutger Worm deed zaterdag slechts tien minuten mee in de wedstrijd tussen NEC en De Graafschap, maar de aanvaller was zonder twijfel dé man van de wedstrijd. Hij kreeg geel voor een fopduik, maakte de 1-0 en kreeg vervolgens zijn tweede gele kaart omdat hij deze treffer vierde door zijn shirt uit te trekken. Foutje, bedankt.

Worm verklaarde na afloop van de wedstrijd, die in 2-0 eindigde, dat hij zijn shirt impulsief uittrok. "Ik dacht nooit aan die eerste gele kaart. Het was heel dom van me, maar het was wel 1-0", aldus de aanvaller, die later zijn excuses aanbood aan zijn teamgenoten. Ze zeiden, je hebt gescoord. Het is goed", lacht hij.

Ook coach Mario Been was niet boos op de aanvaller. "Rutger scoort een prachtig doelpunt en is daarna zo dom om zijn shirt uit te trekken. Iedereen die weet wat Rutger heeft meegemaakt en hoe hij is, weet dat hij zo'n actie kan maken. Hij heeft zijn excuses in de kleedkamer aangeboden aan de groep en daarmee is voor mij de kous af", zegt hij op de officiële website van de Nijmeegse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen