Groep 7: Frankrijk en Roemenië gaan keihard af

Koen Freriks
6 september 2008, 23:30   Bijgewerkt: 7 september 2008, 00:14

Roemenië zal zich na zaterdagavond nog even flink achter de oren krabben. De EK-ganger had zich ongetwijfeld een andere opening van de WK-kwalificatiereeks voorgesteld. Het nietige Litouwen bleek met maar liefst 3-0 te sterk. Stankevicius, Mikoliunas en Kalonas zorden voor de treffers.

aufhauser
proedl
prodl
prödl

proedl

prodl

prödl]} Ook groepsfavoriet Frankrijk verslikte zich zaterdag. Oostenrijk maakte de EK-kater van De Haantjes, die deze zomer er in de groepsronde al uit vlogen, alleen maar groter. De ploeg van de nieuwe bondscoach Karel Brückner maakte ook de Franse start van de WK-kwalificatiereeks tot een deceptie. 

In Wenen won de ploeg van de nieuwe bondscoach Karel Brückner met 3-1. Marc Janko en een eigen goal van Philipe Mexes hadden Oostenrijk al op voorsprong gezet, voordat Sidney Govou voor Frankrijk pas wat terug deed. Verder kwamen de Fransen ook niet. Andreas Ivanschitz velde een kwartier voor tijd definitief het vonnis.

In dezelfde poule voldeed Servië wel aan de verwachtingen. De Faroer Eilanden werden met 2-0 aan de kant geschoven. Jacobsen zorgde met een eigen doelpunt voor de openingstreffer. Zigic maakte de 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen