Van der Vaart terug op trainingsveld

9 februari 2006, 14:07

Tot vreugde van heel Hamburg en omstreken gaat het goed met de enkelblessure van Rafael van der Vaart. De spelmaker van HSV staat sinds december buitenspel met een blessure aan beide enkels, maar is inmiddels weer volop in training. De Nederlander hoopt over drie weken zijn rentree te kunnen maken. "Het gaat allemaal voorspoedig", is het goede nieuws van de international.

Van der Vaart werd begin december geopereerd, waarna verwacht werd dat hij drie maanden niet zou kunnen spelen. Deze prognose lijkt aardig te kloppen, want Van der Vaart heeft nog een aantal weken nodig om geheel wedstrijdfit te worden. "Uiterlijk in de wedstrijd tegen Bayern München, op 4 maart, wil ik mijn rentree maken. Dat is mijn doel, die wedstrijd wil ik in ieder geval niet missen."

Bij Hamburger SV wordt Van der Vaart node gemist. De ploeg verloor twee van haar laatste drie duels en lijkt de aansluiting met koploper Bayern München definitief verloren te hebben. De ploeg is echter nog wel volop in de race om zich te kwalificeren voor de Champions League. Toch waakt trainer Oliver Doll er voor om Van der Vaart niet te vroeg bij de selectie te halen. "Rafael moet aangeven wanneer het kan, we zullen niets forceren", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen