Woensdag uitspraak in zaak-Kalou

13 februari 2006, 15:13

Over twee dagen zal eindelijk een eind komen aan de soap rond Salomon Kalou. De Raad van State zal woensdag een uitspraak doen in de zaak rond de Ivoriaanse aanvaller, die in het bezit wil komen van het Nederlands paspoort. Mocht de Raad van State Kalou gelijk geven, kan de aanvaller komende zomer met Nederland deelnemen aan het WK in Duitsland.

De zaak wordt behandeld door de Raad van State omdat minister Verdonk van Vreemdelingenzaken en Integratie in beroep was gegaan tegen de beslissing van de bestuursrechter in Rotterdam. De rechter bepaalde dat de bewindsvrouw opnieuw moest gaan bekijken of de Feyenoorder in aanmerking komt voor een versnelde naturalisatieprocedure.

De Ivoriaan wil met het Nederlands elftal naar het WK voetbal, maar Verdonk heeft al twee keer geweigerd hem sneller een Nederlands paspoort te gunnen. Mocht de Raad van State Verdonk in het gelijk stellen, zal Kalou definitief kunnen fluiten naar deelname aan het WK. Kalou, Verdonk, bondscoach Van Basten en voetbalminnend Nederland wacht gespannen af...

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen