Boze Lovre: "Twee goals moeten genoeg zijn"

7 december 2008, 07:27   Bijgewerkt: 7 december 2008, 10:36

Goran Lovre meldde zich na afloop van de wedstrijd tussen PSV en FC Groningen met een gezicht als een oorwurm in de mixed zone van het Philips Stadion, de plek waar spelers media te woord staan. De middenvelder van FC Groningen was er flink ziek van, dat zijn elftal een 0-2 voorsprong uit handen gegeven had.

FC Groningen begon uitstekend aan de wedstrijd in Eindhoven en nam de leiding door doelpunten van Marcus Berg en Lovre, maar in het eerste kwartier na rust werd deze fraaie uitgangspositie volledig teniet gedaan door treffers van Otman Bakkal (2) en Danko Lazovic. Diezelfde Lazovic bepaalde even later de eindstand op 4-2, waardoor Groningen puntloos terug de bus richting het noorden in kon.

"Ongelooflijk", stamelde Lovre tegen FCUpdate.nl. "Ik heb hier geen woorden voor. Als we ooit de kans hadden om te winnen bij PSV, dan was het vanavond."

Granqvist Lazovic

Granqvist Lazovic

De ommekeer in de wedstrijd kwam nadat PSV-coach Stevens na de rust Otman Bakkal en Nordin Amrabat in de ploeg bracht. Bakkal tekende voor twee goals, Amrabat voor twee assists. Toch lag het volgens Lovre niet aan deze twee spelers, dat PSV alsnog won. "Het lag aan onszelf", zegt hij stellig. "Als het achterin gewoon goed had gestaan en we niet zo veel ruimte weggegeven zouden hebben, hadden we gewonnen. Dan had het echt niet uitgemaakt welke spelers bij PSV hadden gespeeld, ook al waren het Maradona en Ronaldinho."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen