Problemen RKC nemen toe na blessure Janssen

21 februari 2006, 13:23

De ploeg die na vijf speelronden nog fier aan kop stond aan de eredivisie, RKC Waalwijk, zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Na het vertrek van Rick Hoogendorp en Tommie van der Leegte en de zware blessure van Maarten Martens is de ploeg van trainer Adrie Koster nu ook Jochen Janssen kwijtgeraakt. De Belg heeft zijn achillespees gescheurd en zal maandenlang niet kunnen voetballen.

Janssen liep de blessure op tijdens de warming-up voor het duel met FC Groningen en is maandag onder het mes gegaan. Voor de 30-jarige Janssen in de blessure een klein drama. Zijn contract in Waalwijk loopt aan het eind van dit seizoen af en nu lijkt het er op dat hij met zijn zware blessure op zoek zal moeten naar een nieuwe werkgever. Gemakkelijk zal dat echter niet worden, want de kans is aanwezig dat Janssen pas eind oktober weer zal kunnen voetballen.

In de zomer van 2001 kwam Janssen van Club Brugge naar RKC Waalwijk, maar hij wist in Brabant slechts sporadisch te overtuigen. Sinds medio 2001 speelde Janssen ook nog op huurbasis bij Sint-Truiden en FC Den Bosch, maar ook daar trof hij zelden doel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen