Honderste CL-duel voor Raúl

22 februari 2006, 11:31

Raúl Gonzales heeft in het duel met Arsenal een bijzondere mijlpaal bereikt. De Spaanse aanvaller kwam als invaller in het veld en tekende daarmee voor zijn 100ste optreden in een Champions League-wedstrijd. Hiermee heeft Raúl een unicum bereikt, want nog nooit eerder slaagde iemand er in om 100 Champions League-wedstrijden te spelen.

Raúl zal overigens weinig plezier hebben beleefd aan zijn jubileum. Ondanks zijn inspanningen verloor Real Madrid in eigen stadion met 0-1 van Arsenal, waardoor Real over twee weken flink aan de bak zal moeten om alsnog de volgende ronde te bereiken. Overigens zal het vermoedelijk niet lang duren voordat ook zijn Real-ploeggenoten Roberto Carlos en David Beckham hun honderste CL-duel zullen spelen. Het duo staat met respectievelijk 98 en 95 duels in de top-drie van de eeuwige CL-ranglijst.

Oliver Kahn (Bayern München) en Paolo Maldini (AC Milan) completeren met 93 optredens de top-vijf. Frank de Boer in de enige Nederlander in de top-tien. De verdediger speelde in dienst van Ajax, FC Barcelona en Galatasaray in totaal 81wedstrijden in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen