Feyenoord-fans maken arbiter Kuipers excuses

Ger
9 februari 2009, 15:59   Bijgewerkt: 9 februari 2009, 16:34

De supportersvereniging van Feyenoord heeft zijn excuses gemaakt aan scheidsrechter Björn Kuipers. De leidsman moest het zondag ontgelden in De Kuip nadat hij Feyenoorder Norichio Nieveld in de wedstrijd tegen FC Groningen (0-0) de rode kaart gaf.

Veel Rotterdamse fans vonden het wegsturen van Nieveld aanvankelijk een te zware santie. Op televisiebeelden bleek echter dat Kuipers een juiste beslissing had gemaakt. De jonge verdediger ging veel te hard in op tegenstander Koen van de Laak, die van geluk mocht spreken dat hij niet zwaar geblesseerd raakte. Inmiddels heeft Nieveld een schorsing van vier duels, waarvan één voorwaardelijk, geaccepteerd.

"Na het zien van de wedstrijdbeelden was de beslissing van Kuipers een terechte en zal een ieder met het schaamrood op de kaken de beelden hebben gezien", aldus een verklaring op de website van de supportersvereniging van Feyenoord. "Scheidsrechters worden geacht hun fouten op te biechten voor de camera. Feyenoord-supporters zijn daar zeker niet te groot voor. Hierbij willen wij dan ook, namens ons allen, excuses aanbieden aan de heer Kuipers die achteraf zeer onterecht door ons is bejegend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen