Trainerswissel verrast spelers Willem II

18 februari 2009, 09:34   Bijgewerkt: 18 februari 2009, 09:44

Voor de spelers van Willem II kwam het dinsdag als een verrassing, dat Andries Jonker zijn taken als hoofdtrainer overdroeg aan Alfons Groenendijk. Jonker wilde zich per direct volledig gaan richten op zijn functie als technisch directeur, waarna de clubleiding er voor koos om Groenendijk te promoveren tot hoofdcoach.

De selectie was niet op de hoogte van deze ontwikkeling. "Ik las het net op internet", zegt Frank Demouge, de clubtopscorer van de Tilburgers, in het Brabants Dagblad. "Ik had het echt niet verwacht. Want ik vind dat de trainer het goed heeft gedaan. Het gaat de laatste tijd misschien wat minder, dat vertroebelt het beeld wat."

"Ik was ook niet geraadpleegd of zo", zegt doelman Maikel Aerts. "Andries heeft anderhalf jaar alles gegeven en misschien is het nu wel tijd voor een frisse wind. Ik vind wel dat hij klasse toont door het belang van de club boven zijn eigen belang te stellen." Of er veel gaat veranderen, weet Aerts niet. "Dat zal moeten blijken. Maar Fons zal heus zijn eigen kijk hebben en dat wordt dan wel zichtbaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen