Invaller Lazovic kopt PSV naar late overwinning

Ger
21 februari 2009, 23:00   Bijgewerkt: 22 februari 2009, 02:21

PSV heeft in de subtop van de Eredivisie een aanval van FC Groningen afgeslagen. Invaller Danko Lazovic scoorde zaterdagavond diep in de blessuretijd het enige doelpunt. Door de late overwinning blijven de Eindhovenaren gelijke tred houden met SC Heerenveen. De voorsprong op FC Groningen is opgelopen tot vijf punten.

De aftrap in stadion Euroborg werd vijfentwintig minuten vertraagd door een loshangend deel van een speaker boven de vakken D en E. Nadat een deel van de fans onder de luidsprekerbox een veiliger onderkomen had gevonden, ging FC Groningen als beste ploeg van start. Danny Holla dwong PSV-goalie Andreas Isaksson met een venijnige uithaal na vier minuten tot een moeizame redding, terwijl Marcus Berg op het kwartier voor gevaar zorgde met een kopbal.

FC Groningen, dat Gonzalo Garcia vlak voor rust de bal nog rakelings over het doel zag schieten, beet ook na rust als eerste van zich af. Berg stuitte van dichtbij op Isaksson, waarna Garcia het leer in de rebound net naast de paal werkte. Naarmate de tweede helft vorderde, ontwikkelde PSV zich tot de bovenliggende partij. Via een uitbraak met drie man kregen de bezoekers tegen het uur de uitgelezen mogelijkheid om te scoren, maar Amrabat besloot met een zwak schot tegen Luciano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen