Van Veldhoven: "De Graafschap pijn doen"

27 februari 2009, 15:17   Bijgewerkt: 27 februari 2009, 15:25

Na vier nederlagen op rij móet Roda JC komend weekend winnen, om niet nog dieper in de degradatieproblemen te komen. De ploeg speelt in eigen stadion tegen De Graafschap, een directe concurrent in de strijd om lijfsbehoud. Drie punten zijn dus noodzakelijk, weet ook de geplaagde Roda-trainer Harm van Veldhoven.

"De Graafschap heeft veel interne problemen. De trainer is weg en er heerst veel onrust. Zij hebben de hele week onder moeilijke omstandigheden getraind. We moeten proberen om De Graafschap pijn te doen door deze wedstrijd naar ons toe te trekken. Wij hebben binnen anderhalve week drie wedstrijden, als je die wint kom je meteen in beter vaarwater terecht", zegt hij op de Roda-website.

Als Roda aanspraak wil maken op de winst, zal het in ieder geval veel beter moeten spelen dan vorig weekend tegen Vitesse. "Wij kwamen op een ongelukkige manier achter te staan en de balans was ver te zoeken. Het vertrouwen zakte helemaal weg binnen de ploeg. De spelers liepen er moedeloos bij en konden geen blok meer maken", blikt Van Veldhoven terug op het verloren duel (3-1) met de Arnhemmers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen