Pothuizen terug in basisopstelling NEC

3 maart 2006, 11:30

Voor het eerst dit seizoen krijgt Patrick Pothuizen vanavond de kans om zich vanaf het eerste fluitsignaal te bewijzen. De verdediger, die maandenlang aan de kant stond met een slepende beenblessure, mag door de schorsing van Peter Wisgerhof in de basis beginnen in het duel met AZ.

Tot dusver kwam Pothuizen dit seizoen niet verder dan vijf invalbeurten, maar tegen AZ zal hij vanaf de aftraf van de partij zijn. De Culemborger heeft er in ieder geval bijzonder veel zin in. "De laatste keer dat ik lang gespeeld heb, was tegen Heracles. Sindsdien heb ik alleen een paar korte invalbeurten achter de rug." Ondanks zijn gebrek aan spelritme in het eerste elftal, verwacht Pothuizen geen conditionele problemen. "Ik houd het wel vol hoor. Dat lukt in het beloftenelftal ook altijd", aldus de verdediger.

NEC-trainer Ron de Groot kampt voor het duel met AZ met de nodige personele problemen in de defensie. Naast Wisgerhof ontbreken ook Robbie Wielaert (schorsing) en Jeffrey Leiwakabessy (blessure). Ook doelman Gábor Babos en spits Bart van den Eede zijn nog altijd niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen