Lucius is reserverol bij PSV meer dan beu

6 maart 2006, 10:12

Voor Theo Lucius is de maat vol. De man die zich vorig seizoen nog ontwikkelde tot international, wordt tot zijn frustratie de laatste weken consequent op de reservebank gehouden door PSV-trainer Hiddink. In gesprek met de Telegraaf zinspeelt Lucius dan ook nadrukkelijk op een vertrek bij de Eindhovense ploeg.

De laatste weken mocht Lucius zelfs niet eens invallen, terwijl verdedigers Reiziger en Lamey geblesseerd wegvielen. In plaats van Lucius in te brengen, koos Hiddink voor Michael Ball of een middenvelder. Dit heeft Lucius nadrukkelijk aan het denken gezet. "Dit heeft voor mij veel duidelijk gemaakt. PSV is altijd mijn club geweest, maar als ik in de pikorde slechts de vierde rechtsback ben, wordt het misschien tijd om ergens anders te gaan kijken. Ik heb mijn buik vol van een rol tussen reservebank en basis."

Lucius, die de eerste helft van het seizoen een vaste waarde was in de basisformatie van PSV, snapt weinig van zijn nieuwe rol als reserve. "Volgens mij heb ik het vorige seizoen en ook tot de winterstop niet zo slecht gedaan", zegt de drievoudig international. Toch wil Lucius niet vooruitlopen op een vertrek. "Ik weiger de handdoek te gooien, als Hiddink een beroep op me wil doen zal ik er staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen