Beckham gelooft in wederopstanding Real

8 maart 2006, 11:30

Na een 0-1 nederlaag in eigen stadion krijgt Real Madrid er vanavond een hele kluif aan om zich alsnog ten koste van Arsenal te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. De Spanjaarden moeten winnen op Highbury om de volgende ronde te bereiken en volgens middenvelder David Beckham is dat geen onmogelijke opgave. "In de heenwedstrijd ging alles fout, maar de schade is nog te overzien. We hebben de mogelijkheden om de situatie alsnog om te draaien", denkt Beckham.

Real Madrid startte de tweestrijd als grote favoriet, maar werd in Spanje op alle fronten afgetroefd door het jonge Arsenal. Beckham ontkent dat er sprake was van onderschatting. "Ze hebben ons niet verrast, we wisten dat ze een goede ploeg hadden. Met spelers als Henry, Reyes en Fabregas wist iedereen dat we ze veel kwaliteit in de ploeg hadden."

Voor de middenvelder is het duel met Arsenal in ieder geval bijzonder, gezien zijn verleden bij Manchester United. "Het enige pluspunt uit de heenwedstrijd is dat ik geen gele kaart gekregen heb, want dan zou ik geschorst zijn geweest voor deze wedstrijd. Sinds de loting kijk ik al uit naar dit duel met Arsenal in Londen. Het lijkt me fantastisch om weer eens in Engeland te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen