Groningen deelt pak rammel uit aan Utrecht

Ger
21 mei 2009, 16:15   Bijgewerkt: 21 mei 2009, 17:34

FC Groningen heeft zich donderdag eenvoudig geplaatst voor de finale van de play-offs. De ploeg van coach Ron Jans was in de eigen Euroborg duidelijk een maatje te groot voor een machteloos FC Utrecht: 4-0. De eerste wedstrijd in de Domstad was afgelopen zaterdag op 3-3 afgesloten.

luciano

luciano

Direct na rust gooide Berg de laatste illusies van FC Utrecht op een vervolg in de play-offs aan diggelen. De Groningse topscorer tekende op aangeven van Lovre met een bekeken stiftbal voor de derde goal. Invaller Tim Matavz deed vervolgens met een trefzekere uithaal vanaf twintig meter ook een duit in het zakje: 4-0. Diezelfde Matavz werd niet veel later door Vito Wormgoor binnen de zestien meter naar de grond gewerkt. Berg liet na de toegekende penalty te benutten.

fans
wave

wave]}Voor FC Groningen was dat allerminst een smet op de feestvreugde. Het team van Jans mag zich nu opmaken voor een finale tegen NAC Breda, dat in twee wedstrijden afrekende met Feyenoord. FC Utrecht zal voortaan hopen FC Groningen in de play-offs te ontlopen. De Domstedelingen zijn nu in totaal drie keer uitgeschakeld door de noorderlingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen