NAC Breda op valreep naast FC Groningen

28 mei 2009, 21:55   Bijgewerkt: 28 mei 2009, 23:33

De strijd om het laatste ticket voor de Europa League ligt nog helemaal open. Door een doelpunt in blessuretijd sleepte NAC Breda donderdag een gelijkspel uit het vuur tegen FC Groningen (1-1), waardoor beide teams zondag de return in Euroborg moeten winnen om de tweestrijd te beslissen.

Lang leek het er op dat NAC Breda toegevoegd ging worden aan het rijtje clubs dat het in de play-offs moest afleggen tegen FC Groningen. Tot het eind van de reguliere speeltijd stond het in Breda immers 0-1 voor de bezoekers en met die stand zou het voor NAC een loodzware klus worden om de tweestrijd nog te winnen. Het zou dan immers tweemaal op rij, zowel zondag als in de beslissende derde wedstrijd, moeten winnen in de Euroborg.

In de fase voor dit doelpunt had NAC het betere van het spel, maar tot echt grote kansen leidde dat niet. Alleen Patrick Mtiliga was echt dicht bij een treffer, maar dat was meer geluk dan wijsheid. Een wild getrapte bal kwam door een merkwaardige curve op de lat terecht. Daar tegenover stond dat FC Groningen een grote kans kreeg via Andreas Granqvist. De Zweedse centrale verdediger mocht zomaar het veld oversteken en zijn schot werd net op tijd geblokt door Ten Rouwelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen