Paauwe niet blij met rol als reserve

13 maart 2006, 10:49

Eén van de grote afwezigen in de basisformatie van Feyenoord voor het duel met RKC was Patrick Paauwe. De routinier werd gepasseerd door trainer Erwin Koeman en zijn plaats op het middenveld werd overgenomen door Serginho Greene. Op de website van Feyenoord toont Paauwe begrip voor deze omzetting, maar hij steekt zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken.

"Ik draai persoonlijk een prima seizoen en het is nooit leuk om gepasseerd te worden. Het is altijd even teleurstellend als je een dergelijke beslissing van de trainer hoort. Dat blijft zo", zegt de middenvelder. Vorige week, in het duel met FC Utrecht, ontbrak Paauwe door een schorsing. Feyenoord speelde destijds een prima wedstrijd en volgens Paauwe was het dan ook niet onlogisch dat Koeman dit weekend hetzelfde elftal de wei in stuurde. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik vorige week genoten heb en dat die jongens het ook verdienden om nu te spelen."

Paauwe verwacht niet dat zijn rol dit seizoen uitgespeeld is. "In de voetballerij is het nu eenmaal zo dat op basis van één wedstrijd soms beslissingen genomen kunnen worden. Ik maak me verder geen zorgen. De trainer heeft mij zeker nog nodig dit seizoen. Er staan nog grote belangen op het spel en ik weet dat ik in een goede vorm ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen