Calincov definitief uit de gratie bij Heracles

20 maart 2006, 10:54

Het huwelijk tussen Heracles Almelo en Denis Calincov lijkt voorbij. De Moldaviër werd enige tijd geleden al door trainer Peter Bosz uit de selectie gezet en meldde zich deze week prompt niet meer op de training. Hoewel niemand binnen de club uitlatingen wil doen over de situatie rond Calincov, lijken de Heraclieten de buik vol te hebben van de grillige aanvaller.

Trainer Bosz zette de 20-jarige Calincov ongeveer drie weken geleden uit de selectie, omdat hij twijfelde aan de inzet en instelling van de aanvaller. Calincov moest zich volgens Bosz via Jong Heracles terug knokken in het eerste elftal, maar lijkt het omgekeerde bereikt te hebben. Naar verluidt heeft Calincov met zijn gedrag zijn laatste kans op een terugkeer in de hoofdmacht verspeeld.

Calincov kwam afgelopen zomer naar Almelo. Hij kwam over van Anderlecht, maar speelde vorig seizoen al op huurbasis bij SC Heerenveen. Dit seizoen kwam Calincov veertien keer in actie voor Heracles, waarin hij in totaal twee keer wist te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen