Zoetebier: "Nog geen duidelijkheid"

23 maart 2006, 00:45

Het is nog altijd niet duidelijk waar Edwin Zoetebier volgend seizoen zal keepen. De doelman werd woensdag nadrukkelijk in verband gebracht met NAC Breda, maar heeft tegen FCUpdate.nl laten weten dat er nog geen enkele zekerheid is. "Er zijn contacten, maar er is nog niets concreet", aldus de doelman.

Zoetebier gaf in een eerder stadium al aan dat hij PSV na dit seizoen zal verlaten, maar hij weet nog steeds niet waar hij komend seizoen onder de lat zal staan. "Ik heb met een aantal clubs gesproken, dat klopt. Welke clubs dat zijn? Het lijkt me beter dat ik geen namen noem. Dat lijkt me niet echt netjes tegenover de betreffende clubs", zegt de sluitpost.

Eén ding weet Zoetebier in ieder geval zeker: hij wil in Nederland blijven. "Het heeft voor mij prioriteit om in Nederland te blijven, ook in verband met mijn kinderen. Ik denk, als je reëel bent, dat het buitenland ook niet echt op mij zit te wachten. Natuurlijk zou het kunnen gebeuren dat een club uit een ver oord plotseling interesse toont, maar ik heb in mijn loopbaan nog nooit puur voor het geld gekozen. Dat zal ik nu ook niet doen. Ik wil gewoon graag spelen, dat heeft voor mij prioriteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen