FC Utrecht opnieuw snel uit bekertoernooi

Ger
23 september 2009, 22:08   Bijgewerkt: 23 september 2009, 22:25

Voor het derde jaar op rij is FC Utrecht vroeg uitgeschakeld in het nationale bekertoernooi. In een amper halfvolle Galgenwaard bereikte FC Groningen door een 4-2 overwinning de derde ronde. Nicklas Pedersen en invaller Tim Matavz (beide tweemaal) scoorden voor de bezoekers. Erixon Danso (2-1) en Ricky van Wolfswinkel troffen doel voor FC Utrecht.

Na een sterke openingsfase zakte de thuisclub weg. Door het lage tempo was de ontmoeting niet om aan te zien. De paar kansjes die te noteren vielen kwamen voort uit dode momenten. Tot vlak voor rust. Danny Holla versnelde op links en schonk Pedersen een niet te missen kans, 0-1. In de 52e minuut kopte de Deen uit een voorzet van Fredrik Stenman zijn tweede achter de kansloze Michel Vorm.

Ondersteund door het wakker geschudde publiek op de Bunnikside ging de thuisploeg op jacht naar meer. De beloning bleef uit. Nadat Vorm de bal recht in de voeten van Matavz trapte, leek het duel beslist, 1-3. Van Wolfswinkel maakte er tien minuten voor tijd opnieuw een wedstrijd van. Nadat in blessuretijd keeper Vorm meeging met een corner, kon in de tegenaanval Matavz op zijn gemak het duel definitief beslissen.

In een andere wedstrijd tussen twee clubs uit de Eredivisie won VVV Venlo van ADO Den Haag: 3-0. In Limburg maakte de Japanse international Keisuke Honda twee doelpunten. Opvallend was dat de amateurs van De Treffers wonnen van Veendam uit de eerste divisie. In Groesbeek eindigde de ontmoeting in 2-0. Roda JC won, met klein verschil, bij IJsselmeervogels (2-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen