Ooijer: "Vertrek Hiddink zwaar voor de club"

Ger
24 maart 2006, 14:30

De spelersgroep van PSV heeft vrijdag met teleurstelling gereageerd op het vertrek van trainer Guus Hiddink uit Eindhoven. André Ooijer, lid van de spelersraad, noemde het afscheid van de succesvolle coach "zwaar voor de club".   

"Als je ziet wat hij hier heeft neergezet hoef je eigenlijk verder niets te zeggen", vervolgde de verdediger. "Als spelers hadden we de hoop dat Hiddink als beleidsbepaler aan zou blijven om zo de club echt naar het allerhoogste Europese niveau te tillen. Het is jammer dat dat niet is gebeurd. Aan de andere kant is het wel goed dat er nu duidelijkheid is. Het schimmenspel is nu voorbij."

Ooijer gaf ook aan dat de nabije sportieve toekomst voorlopig het zwaarst telt voor de spelers. "Wij willen kampioen worden en de beker winnen. Dat is het belangrijkste. In de groep is ook rustig gereageerd op Hiddinks vertrek. Wij hebben het natuurlijk ook zien aankomen, al hoorden we het vrijdag pas officieel. We hopen zaterdag tegen Willem II te laten zien dat we een volwassen groep hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen