FC Twente mist N'Kufo, Wisgerhof twijfelgeval

5 maart 2010, 15:40
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/blaise-n-kufo">Blaise N'Kufo doet zondag niet mee in de uitwedstrijd van FC Twente tegen RKC Waalwijk. De Zwitserse spits is nog niet volledig hersteld van een hamstringblessure, laat coach Steve McClaren weten op de website van zijn club. "Blaise richt zich op de wedstrijd van volgende week vrijdag, thuis tegen ADO Den Haag."

Mogelijk ontbreekt ook Peter Wisgerhof in het Enschedese elftal. Ook hij heeft last van zijn hamstring. "Het is nog twijfelachtig of hij kan spelen. Morgen nemen we die beslissing", aldus McClaren, die verder niet kan beschikken over Nashat Akram (bovenbeen), David Carney (schouder), Vagif Javadov (knie) en Wellington (enkel).

McClaren waakt voor onderschatting tegen RKC. "Voor ons is elke eerstvolgende wedstrijd belangrijk, maar de wedstrijd tegen RKC is zondag heel erg belangrijk. Een gevaarlijke wedstrijd. Zeker in deze fase van de competitie. Het is erg belangrijk dat we als team een goede houding aannemen. Vorig seizoen hebben we tegen De Graafschap en FC Volendam, die destijds ook onderin de Eredivisie stonden, zware wedstrijden gespeeld. Toen namen we een verkeerde houding aan en hadden we te weinig respect voor de tegenstander. Dan wordt je als ploeg afgestraft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen