'Henry verruilt Arsenal voor FC Barcelona'

29 maart 2006, 23:22

Volgens de Britse krant The Times speelt Thierry Henry volgend seizoen voor de Spaanse topploeg FC Barcelona. De Franse aanvaller staat nog tot medio 2007 onder contract bij Arsenal, maar gesprekken over een nieuwe verbintenis in Londen liepen al eerder op niets uit. Om te voorkomen dat de Fransman in 2007 transfervrij vertrekt, zou Arsenal bereid zijn om Henry voor een forse transfersom naar Barcelona te laten vertrekken.

Hoeveel de Catalaanse ploeg moet betalen voor de 27-jarige spits, is niet duidelijk. Zowel Barcelona als Arsenal wil de transfer nog niet bevestigen, maar ook de NOS maakte woensdag al melding van de overstap van de Franse spits. In Barcelona moet Henry een aanvalstrio gaan vormen met Samuel Eto'o en Ronaldinho. 

Henry was afgelopen dinsdag nog trefzeker in het Champions League-duel met Juventus, dat Arsenal met 2-0 wist te winnen. Voor Henry was dat een bijzonder duel, want de Fransman stond in het verleden een jaar onder contract bij de Italiaanse club. Na een mislukt jaar in Turijn vertrok Henry medio 1999 naar Arsenal, waar hij uitgroeide tot een spits van wereldformaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen