'Bayern biedt 15,7 miljoen voor 17-jarige Argentijn'

31 maart 2006, 13:15

De pas 17-jarige Argentijnse aanvaller Sergio Agüero heeft de voetbalwereld aan zijn voeten liggen. Het supertalent speelt op dit moment voor het Argentijnse Independiente, maar volgens de voorzitter van die club zal dat niet lang meer duren. "We hebben al contact gehad met Corinthians, Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Villarreal, Liverpool en Bayern München", laat de preses weten.

Twee van deze zeven clubs hebben inmiddels een officieel bod uitgebracht op Agüero, vertelt voorzitter Julio Comparada. "Als eerste heeft Villarreal een bod bij ons neergelegd, daarna volgde Bayern München. Het lijkt voor ons onmogelijk om hem te behouden", aldus de preses in de Duitse krant tz. In hetzelfde gesprek laat Comparada weten dat Bayern bereid is om liefst 15,7 miljoen euro op tafel te leggen voor Agüero.

Agüero was twee jaar geleden met vijftien jaar, één maand en drie dagen de jongste speler ooit in de Argentijnse competitie. Agüero heeft bij Independiente nog een contract tot medio 2007. Afgelopen zomer maakte Agüero nog deel uit van het Argentijnse elftal dat in Nederland de wereldtitel voor jeugdteams pakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen