Vitesse met nieuw middenveld tegen Groningen

31 maart 2006, 14:19

Het duel tussen FC Groningen en Vitesse staat zondag volledig in het teken van de play-offs. De thuisploeg hoopt zich nog bij de top-vijf te kunnen spelen, terwijl Vitesse nog volop in de race is om een plaats bij de eerste negen. "We moeten in Groningen een goed resultaat behalen om zich te houden op de play-offs", zegt Vitesse-trainer Edward Sturing dan ook.

De oefenmeester kent voor het duel met de Groningers de nodige personele problemen. Van der Schaaf, Yakubu en Swerts ontbreken, waardoor Sturing moet improviseren op zijn middenveld. "De balans is zonder dit trio even zoek. Zeker tegen FC Groningen, dat met een aanvallende middenvelder speelt, is het voor mij nog puzzelen hoe we het zondag gaan invullen. Helemaal optimaal zullen we het echter sowieso niet krijgen", zegt de trainer op de website van Vitesse.

Ondanks deze personele problemen beseft Sturing zich dat zijn ploeg in Groningen eigenlijk geen steek mag laten vallen. "We komen dichtbij een plaats bij de eerste negen, maar we moeten nog altijd eerst naar onszelf kijken. Ook RKC Waalwijk en Roda JC zitten nog in de race. Het is moeilijk om te zeggen hoeveel punten wij nog nodig hebben om op de negende of zelfs achtste plaats te eindigen. Vitesse moet een achterstand inhalen en het zou zomaar kunnen dat we het zelfs met drie overwinningen niet halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen