Dembele wil naar AZ

9 april 2006, 13:27

Moussa Dembele speelt volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk voor AZ. De Belgische aanvaller van Willem II stond al langere tijd in de belangstelling van de Alkmaarse club en heeft inmiddels laten weten dat hij graag naar AZ wil verkassen. "Hij is Willem II ontgroeid", aldus de zaakwaarnemer van de 18-jarige Belg.

"Hij wil naar AZ. Daar moet hij de concurrentie aangaan met Arveladze, maar er kan ook geschoven worden. De kans is groot dat Moussa bij AZ veel speeltijd krijgt", legt zijn zaakwaarnemer Patrick Vervoort uit het Brabants Dagblad. 

"AZ heeft mij gevraagd of Moussa oren had naar een transfer", gaat Vervoort verder. "Dat heeft hij. AZ heeft dat kenbaar gemaakt aan Willem II, maar bij mijn weten is er nog geen concreet bod gedaan. Ik begrijp dat Willem II weinig mededelingen wil doen. De club zit in een lastige situatie en naar de supporters toe is het vertrek van hem moeilijk te verkopen."

Volgens Vervoort is Dembele toe aan de stap naar een topclub. "Hij is Willem II ontgroeid, zoveel progressie heeft hij gemaakt. Bij een topclub, met betere spelers om hem heen, kan hij alleen nog maar beter worden. Bij Willem II moet hij keihard werken om alleen al aan de bal te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen