Liverpool en Juventus beginnen goed

Ger
29 juli 2010, 22:56   Bijgewerkt: 30 juli 2010, 10:37

Liverpool is al vrijwel zeker door naar de volgende ronde in de Europa League. Dankzij twee doelpunten van David N'Gog werd het debuut van trainer Roy Hodgson opgeluisterd met een 2-0 zege op het nietige FK Rabotnicki uit Macedonië.

Liverpool trad aan met een B-team, omdat Hodgson de sterspelers rust wilde geven. De wedstrijd in het oosten van Europa bleek een formaliteit voor de Engelse grootmacht. N'Gog zorgde er al in de zeventiende minuut voor dat Rabotnicki achter de feiten aan liep. Zonder groots te spelen breidde de ploeg in de tweede helft de score uit naar een veilige 2-0. Het tweeluik moet op Anfield Road afgemaakt worden.

Juventus 

Juventus, met Luigi Del Neri op de bank, won met 2-0 bij de Ierse club Shamrock Rovers. Voor de Oude Dame maakte Amauri beide doelpunten. Ook de return van de Italiaanse club zal daardoor een formaliteit zijn.

Rijkaard

Galatasaray, de club van trainer Frank Rijkaard, verspeelde voor eigen publiek tegen OFK Beograd een 2-0-voorsprong. Arda Turan leek de Turken met twee treffers een goede uitgangspositie te bezorgen voor de return in Belgrado, maar de bezoekers kwamen in de laatste tien minuten nog op gelijke hoogte (2-2).

Rommedahl

Dennis Rommedahl, overgekomen van Ajax, luisterde zijn debuut bij Olympiakos Piraeus op met het winnende doelpunt tegen Maccabi Tel Aviv: 2-1. Haris Medunjanin (ex-AZ) had de Israëliërs vanaf elf meter op voorsprong gebracht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen