De Cler keert terug op trainingsveld Feyenoord

Ger
17 augustus 2010, 13:24

Tim de Cler heeft zich dinsdagochtend weer op het trainingsveld van Feyenoord laten zien. De verdediger lag afgelopen zondag nog ernstig overhoop met trainer Mario Been, die liet weten de Leidenaar dit seizoen niet meer te willen inzetten.

De oefenmeester kwam na een verhelderend gesprek met De Cler echter terug op dat voornemen. "Tim heeft zijn excuses aangeboden en hij zal terugkeren in de selectie, de kans is groot dat hij er donderdag in de Europa League tegen AA Gent bij is. Ik was emotioneel en dan roep je weleens wat, maar ik ben ook iemand die spelers een tweede kans geeft."

Been kreeg het aan de stok met De Cler tijdens de rust van het verloren uitduel bij Excelsior (3-2). "Ik uitte tijdens de rust in mijn bespreking kritiek op de hele ploeg. Meneer De Cler daarentegen vond het eigenlijk wel lekker gaan. Hij vond dat ook gepast om te zeggen, misschien wel vanwege zijn geweldige carrière. Maar hij plaatste daarmee zijn eigen ego boven het belang van het elftal. Dat zal ik nooit accepteren, van niemand niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen