Kesler: "Scheringa maakt zich belachelijk"

15 april 2006, 13:10

KNVB-voorzitter Henk Kesler heeft verbijsterd gereageerd op het bericht dat Ajax-directeur Martin van Geel de komende vijf jaar niet welkom is bij AZ. "Ik schoot bijna in de lach toen ik het hoorde, dit slaat helemaal nergens op. Ik vind dat Dirk Scheringa zich volstrekt belachelijk maakt", is de duidelijke taal van de preses van de voetbalbond.

Van Geel kreeg deze week per aangetekende brief van AZ-voorzitter Scheringa te horen dat hij voor de komende vijf jaar een stadionverbod opgelegd gekregen heeft. Dit houdt in dat de voormalig directeur van Willem II en AZ voorlopig geen voet mag zetten in het stadion van AZ. Volgens KNVB-voorzitter Kesler is deze maatregel volledig absurd. "Ik dacht eerst nog aan een 1 april-grap, maar daarvoor was het wel wat laat", reageert hij in het AD.

 "Ik vind het vrij absurd dat een club een technisch directeur van een andere club een stadionverbod oplegt. Bij mijn weten heeft Martin van Geel geen misstanden of andere criminele feiten gepleegd waarvoor je een stadionverbod kan krijgen. Dit slaat helemaal nergens op. Laten wij Dirk Scheringa dan maar een stadionverbod geven voor de andere 37 stadions in het betaald voetbal", aldus Kesler.

"Deze helemaal situatie geeft het gevoel dat de heer Scheringa een heel slechte verliezer is", zegt Kesler tenslotte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen