Pienaar: "Moyes wordt één van de beste coaches"

20 december 2010, 22:52

Everton-speler Steven Pienaar geeft hoog op van zijn coach David Moyes. de oud-Ajacied is zelfs van mening dat de 47-jarige Schot, die al twee keer werd gekozen tot manager van het jaar, één van de beste oefenmeesters ter wereld kan worden.

De 28-jarige international van Zuid-Afrika is ook onder de indruk van het arbeidsethos van zijn coach. "Ik denk dat hij een werkverslaafde is, hij werkt de klok rond. Wat mij betreft waren allebei de awards die hij kreeg verdient. Hij zal nog wel meer gaan bereiken en kan denk ik een van de beste trainers in de wereld worden. Ik heb nog nooit een trainer gezien, die zo hard werkt als hem", meldde Pienaar op de officiële website van de FIFA.

De Zuid-Afrikaan heeft het uitstekend naar zijn zin bij de huidige nummer vijftien van de Premier League, maar hamert op de komst van vers bloed bij de 'Toffees'. "Het is een club met geschiedenis, dat weten we allemaal en de club is ook weer in de lift omhoog", vervolgt Pienaar zijn relaas. "Ik denk dat de club genoeg kwaliteit heeft. Het enige probleem is het geld, want we hebben meer spelers nodig. Hopelijk veranderd dat in de komende jaren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen