'Engeland in gesprek met Scolari'

27 april 2006, 01:06

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Sky Sports is Luiz Felipe Scolari de belangrijkste kandidaat om Sven-Göran Eriksson op te volgen als bondscoach van Engeland. Twee afgevaardigden van de Britse voetbalbond, directeur Brian Barwick en jurist Simon Johnson, zouden deze week zelfs naar Portugal vliegen om Scolari te polsen.

Luiz Felipe Big Phil Scolari is momenteel bondscoach van Portugal. In het verleden was hij ook onder meer jarenlang bondscoach van Brazilië, het land waarmee hij in 2002 zelfs de wereldtitel veroverde. Het contract van Scolari bij de Portugese voetbalbond loopt af na het WK in Duitsland, waardoor hij vrij zou zijn om over te stappen naar Engeland. 

De naam van Scolari werd al eerder in verband gebracht met de Britse voetbalbond. De oefenmeester koos er tot op heden echter altijd voor om zich te distantiëren van de interesse, omdat hij zich 'volledig wilde richten op Portugal'. Naast Scolari werden ook Sam Allardyce, Steve McClaren en Alan Curbishley genoemd als mogelijke opvolgers van Eriksson. De Zweed gaf enige tijd geleden al aan dat hij na het WK zijn functie neer zal leggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen