Verbeek ziet Twente als favoriet

30 april 2006, 10:00

Hoewel Heerenveen twee plaatsen hoger eindigde op de ranglijst, wordt FC Twente gezien als de favoriet in de tweestrijd tussen beide ploegen. De Friezen en de Tukkers strijden vandaag en woensdag om een plaats in de UEFA Cup. 

Heerenveen kampt in de aanloop naar het duel in Enschede met veel personele problemen. "We missen alleen al drie spitsen en dat is gewoon niet op te vangen", zegt trainer Gertjan Verbeek op de website van de Friese club. Volgens de oefenmeester is Twente dan ook licht favoriet. "Het is de ploeg in vorm, met een selectie die de laatste tijd stabiel is. Dat laatste kunnen wij niet zeggen."

Twente-trainer Jan van Staa is in ieder geval klaar voor de strijd. "Het is duidelijk dat we de finale hebben bereikt, maar we hebben nog niets. We moeten nog vier wedstrijden spelen, dat is het minst goede scenario. Het beste scenario is nog twee wedstrijden. Ik denk ook dat het duel pas in de tweede wedstrijd wordt beslist. We gaan zondag in de thuiswedstrijd proberen een basis te leggen, hopelijk voor een uitverkocht stadion. We moeten zorgen dat we de nul houden en ons thuisvoordeel omzetten in doelpunten", aldus de trainer op de website van Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen