Bulthuis debuteert bij Utrecht tegen AZ

Koen Freriks
15 mei 2011, 14:06   Bijgewerkt: 15 mei 2011, 14:19

Dave Bulthuis debuteert zondag tegen AZ in de basiself van FC Utrecht. Coach Ton du Chatinier heeft centraal achterin een plek voor de 20-jarige speler ingeruimd.

De oefenmeester heeft moeten puzzelen voor zijn opstelling door de vele blessures in zijn selectie. De defensie wordt gecompleteerd door Tim Cornelisse, Mark van der Maarel en Michael Zullo. Linkervleugelverdediger Mihai Nesu ligt met een gebroken nekwervel in het ziekenhuis. Verder ontbreken Alje Schut, Ismo Vorstermans en de geschorste Jan Wuytens.

Coach Gertjan Verbeek houdt vast aan dezelfde formatie als bij de overwinning op de Graafschap (5-1) van twee weken geleden. Nick Viergever is in de achterhoede opnieuw de vervanger van Hector Moreno die een schorsing uitzit. AZ heeft aan een punt genoeg om de vierde plaats en een plek in de Europa League veilig te stellen. Utrecht moet winnen en hopen op een nederlaag van Heracles Almelo om nog te kunnen meedoen aan de play-offs.

Opstellingen

FC Utrecht: Vorm; Cornelisse, Van der Maarel, Bulthuis, Zullo; Silberbauer, Asare, Strootman, Mertens; Demouge, Van Wolfswinkel

AZ: Romero; Marcellis, Moisander, Viergever, Poulsen; Elm, Wernbloom, Schaars; Benschop, Sigthórsson, Holman

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen