FC Twente en N'Kufo slaan handen ineen

9 juni 2011, 16:57   Bijgewerkt: 9 juni 2011, 17:05

Blaise N'Kufo gaat zich inzetten voor FC Twente. De topscorer aller tijden van de club uit Enschede gaat in de Verenigde Staten en Canada op zoek naar talent.

N'Kufo vertrok een jaar geleden bij FC Twente en is inmiddels profvoetballer-af. Hij woont in Vancouver en kan vanuit daar iets voor de club betekenen, denkt preses Joop Munsterman. "Blaise heeft de afgelopen jaren als speler een grote rol vervuld binnen de club en we willen graag gebruik blijven maken van zijn ervaring en kennis. Hij kent de club en weet wat wij willen. Waar hij invulling aan gaat geven zal gaandeweg de samenwerking worden ingevuld, maar zijn werkgebieden zijn breed."

Munsterman bracht deze week samen met technisch manager Cees Lok een bezoek aan N'Kufo. Ook bezochten ze de Dayton Dutch Lions, waarmee FC Twente een samenwerkingsverband heeft. "We hebben met de Dutch Lions een samenwerking op het gebied van de jeugdopleiding. Deze staat echter nog in de kinderschoenen. Jeugdspelers uit Noord Amerika die in beeld komen kunnen hun opleiding volgen bij de Dutch Lions", legt Munsterman uit op de website van zijn club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen