"Onvoorstelbaar dat Matavz op de bank zat"

12 september 2011, 10:28   Bijgewerkt: 12 september 2011, 10:41

Na het dure puntverlies bij VVV Venlo is Fred Rutten voor veel PSV-volgers weer de gebeten hond. De coach koos er voor om miljoenenaankoop Tim Matavz op de bank te laten beginnen. En ook Timothy Derijck was zijn basisplaats plots kwijt.

Met name de reserverol van Matavz wekt de verbazing van PSV-iconen Willy en René van der Kerkhof. "Als je in mijn optiek een geweldige spits als Matavz op de bank laat zitten dan tja.. Met Matavz in het veld was het 4, 5-0 geworden. Het is natuurlijk achteraf geklets, maar als je een cadeau krijgt in de vorm van een wereldse spits, dan laat je hem niet acclimatiseren zoals hij dat noemt. Zeker niet tegen zo’n ploeg als VVV", zegt Willy tegen Omroep Brabant. Zijn broer vult aan: "Het is onvoorstelbaar.  Die jongen is gehaald om te spelen, niet om op de bank te zitten."

Dat Derijck op de bank zat, snapt René ook niet. "Derijck speelde de laatste weken gewoon goed en gaf leiding aan de verdediging. Ik denk dat Fred Rutten komende donderdag tegen Legia toch wel weer met Derijck begint in plaats van Marcelo."

In Venlo gaf PSV een comfortabele 2-0 voorsprong uit handen. Matavz kwam na een uur in de ploeg, toen VVV Venlo inmiddels een 3-2 voorsprong genomen had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen