Blessureboeg FC Groningen vrijwel leeg

20 januari 2012, 15:43

FC Groningen-trainer Pieter Huistra moet voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo een aantal luxe-problemen oplossen. De blessureboeg van zijn club is vrijwel helemaal leeggestroomd, waardoor hij ineens ruim in zijn spelers zit.

Vrijdag konden alle selectiespelers meetrainen. Alleen Thomas Enevoldsen en Emil Johansson kunnen zondag nog niet meedoen, verder is iedereen inzetbaar. Hoe de wedstrijdselectie er precies uit gaat zien, bepaalt Huistra pas een dag voor de wedstrijd. Maar hij gaat in ieder geval niet te veel spelers selecteren die pas net hersteld zijn van een blessure. "We moeten ervoor waken dat er teveel spelers op de bank zitten die nog geen volledige wedstrijd kunnen spelen. In een wedstrijd kan immers al vroeg een wijziging noodzakelijk worden", zegt hij op de clubsite.

Met Heracles treft Groningen een 'pittige tegenstander', stelt Huistra. "We zullen ons eigen spel goed moeten uitvoeren en vooral scherp en agressief er bovenop zitten. We hebben ons goed kunnen voorbereiden door de lange aanlooptijd en tactisch hebben we alles op orde tegen hun bewegelijke en weinig plaatsgebonden voorhoede. We zijn klaar voor en gaan voor de overwinning, zoals altijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen