Villas-Boas: "Slechtste wedstrijd van seizoen"

Koen Freriks
12 februari 2012, 10:37

Chelsea zwalkt dit seizoen in de Premier League. Trainer André Villas-Boas vindt dat de wedstrijd tegen Everton van dit weekend het dieptepunt was. De Portugese coach zag de slechtste prestatie van het seizoen.

"De wedstrijd van vandaag was onze slechtste van het seizoen, in elk aspect", zei de teleurgestelde Portugees tegen Sky Sports. Chelsea verloor met 2-0 van Everton. "Everton speelde met de nieuwe aankopen wel fantastisch. Over onze prestatie kan ik weinig positiefs zeggen. We zullen veel moeten verbeteren als we nog voor de FA Cup en de Champions League willen strijden."

In de Premier League is de titel al lang niet meer in zicht. Villas-Boas is niet alleen kritisch op zijn team, hij wijst ook naar zichzelf. "Misschien had ik andere instructies moeten geven aan het team of de spelers. De trainer moet verantwoordelijkheid nemen als het niet goed gaat. De spelers hebben wel inzet getoond, maar we zijn in de wedstrijd niet goed omgegaan met tegenslagen. Chelsea staat nu vijfde in de competitie en dat is natuurlijk niet goed genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen