Boze Vreven hekelt instelling Vitesse-spelers

22 augustus 2005, 14:03

Vitesse-verdediger Stijn Vreven is niet te spreken over de instelling van een aantal van zijn medespelers. De Belg uitte na afloop van het verloren competitieduel tegen PSV (2-1) stevige kritiek op een aantal Vitessenaren. "Vier spelers verzaakten en lieten het team in de steek", is de duidelijke taal van de Belgische back.

"Als je het niet kan opbrengen om één keer in de week 90 minuten lang je best te doen, is er iets goed mis", zegt de woedende Vreven over een aantal van zijn medespelers op TV Gelderland. "Ik betwijfel echter of deze spelers zelf beseffen dat ik op hen doel. Iedereen zal mee moeten dit seizoen, anders val je keihard van de boot af. Ik baal hier vreselijk van, dit zal echt anders moeten."

Trainer Edward Sturing was het niet eens met zijn Belgische verdediger. "Het past wel bij Stijn om zulke dingen in een emotionele bui te zeggen, maar ik denk niet dat sommige Vitesse-spelers een verkeerde instelling hadden. Het is niet terecht om dat te zeggen. Hij moet even tot rust komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen